top of page
AANBOD VORMINGEN 2024

We werken vanuit een belichaamd perspectief. In onze vormingen ligt de focus steeds op contact met jezelf en contact met de groep of het team. Dit doen we aan de hand van introspectieve oefeningen samen met dialoog in grotere of kleinere cirkels, ervaringsoefeningen en theoretische beschouwingen.

 We zorgen voor veiligheid en vertrouwen in de groep, zodat deelnemers zich durven openstellen om te experimenteren en te leren. We bouwen onze trainingen stap voor stap op, zodat deelnemers steeds meer uit hun comfortzone in de stretchzone durven komen.

Bij een online vorming passen we onze oefeningen aan zodat we er ook online veel interactie en ruimte voor oefenen is, oa door het gebruik van breakout rooms en participatieve methodieken.

Elke vorming is, indien gewenst, specifiek aan te passen naar de thema's die spelen binnen jouw organisatie.
 

Ook terug te vinden in de brochures van:
Screenshot 2022-08-21 at 16.07.29.jpeg
Screenshot 2022-08-21 at 16.08.07.jpeg

"Jezelf voldoende voeden, is belangrijk als je dag in dag uit voor anderen zorgt. Die voeding en inspiratie vindt je in onze Prik Prik vormingen. Eigen aan de vormingen van Prik Prik is dat we werken op een ervaringsgerichte en lichaamsgerichte manier. We brengen theorie in verbinding met emoties en met het lichaam. Hierdoor blijft het geleerde langer bij en is er meer leerrendement. Veiligheid en vertrouwen in de groep creëren staat voorop in onze vorming. Hierdoor durf je oefenen, deelnemen, fouten maken en leren."

bottom of page