top of page
Image by Sime Basioli
Op een mature manier Feedback geven

Hebben jullie al wel eens vorming gekregen rond feedback geven? Of willen jullie ‘s op een andere manier over feedback leren? Jullie kennen misschien de stappen in feedback geven wel. En toch blijft het moeilijk om feedback te geven en te ontvangen. Jullie zijn benieuwd hoe dat komt en willen daar meer rond leren? Dan is deze vorming ideaal voor jullie. 

 

Uiteraard herhalen we de theorie rond feedback geven, maar we gaan een stapje verder. Aan de hand van het symbool van de bus kijken we naar hoe het komt dat feedback geven best lastig kan zijn. We gaan ervan uit dat iedere persoon een eigen bus heeft met daarin verschillende personen. Er kunnen luidruchtige zijn, bange, boze, enz. Die personen kunnen heel aanwezig zijn in jou of net niet. Wij noemen ze mini-karaktertjes. En ze kunnen ons heel veel leren over communiceren. Wie geeft er feedback in mij? Wie durft het net niet? 

Als we ze beter leren kennen en leren gebruiken, wordt het makkelijker om feedback te geven of te ontvangen. En het leert je ook heel veel over hoe je team in elkaar steekt en waarom omgaan met de ene collega vlotter gaat dan met de andere. Een boeiende ontdekkingsreis in jezelf, je team en onderling communiceren. 

Wat is het doel van deze vorming?

  • Opfrissing van de theorie rond feedback geven

  • Theoretische achtergrond van de bus en mini-karakters leren (inspiratie voice dialogue)

  • Leren kennen en inzicht krijgen in eigen mini-karakters

  • Inoefenen van feedback vanuit verschillende mini-karakters

  • Inzicht krijgen in teamdynamieken adhv mini-karakters

bottom of page